Buscar una sèrie



43 min.

83 episodis

Drama Musical
Rayna James (Connie Britton) és una famosa cantant de 'country' que s'adona que va cap a caiguda: ja no omple estadis ni els fans fan cua per a demanar-li autògrafs. Disposada a recuperar la fama, toparà amb una jove i ambiciosa cantant de 'country', Juliette Barnes (Hayden Panettiere), que no desaprofitarà l'oportunitat per sobreposar-se i acabar d'enfonsar James. 
  • La crítica
  • 8.0 Crític ARA
  • 7.7 IMDB
  • 9.4 R. Tomatoes
  • 7.3 Lectors ARA


Emissió original

ABC (10/10/2012)

Estrena a Espanya

TV3 (18/04/2017)


Rayna Jaymes (Connie Britton), Scarlett O'Connor (Clare Bowen), Juliette Barnes (Hayden Panettiere), Deacon Claybourne (Charles Esten), Avery Barkley (Jonathan Jackson), Gunnar Scott (Sam Palladio), Maddie Conrad (Lennon Stella), Daphne Conrad (Maisy Stella), Teddy Conrad (Eric Close), Bucky Dawes (David Alford)


Temporades (7)

21 episodis

1- Pilot
2- I Can't Help It (If I'm Still in Love with You)
3- Someday You'll Call My Name
4- We Live in Two Different Worlds
5- Move It on Over
6- You're Gonna Change (Or I'm Gonna Leave)
7- Lovesick blues
8- Where he leads me
9- Be Careful of Stones That You Throw   
10-  I'm Sorry for You, My Friend  
11- You Win Again
12- I've Been Down That Road Before
13- There'll Be No TearDrops Tonight
14- Dear Brother
15- When You're Tired of Breaking Other Hearts
16- I Saw The Light
17- My Heart Would Know
18- Take these chains from my heart
19- Why Don't You Love Me
20- A Picture From Life's Other Side
21- I'll Never Get Out of This World Alive

22 episodis

1- I Fall to Pieces
2- Never No More
3- I Don't Wanna Talk About It Now
4- You're No Angel Yourself
5- Don't Open That Door
6- It must be you
7- She's Got You
8- Hanky Panky Woman
9- I'm Tired of Pretending
10- Tomorrow Never Comes
11- I'll Keep Climbing
12- Just for What I Am
13- It's All Wrong, But It's All Right
14- Too Far Gone
15- They Don't Make 'Em Like My Daddy Anymore
16- Guilty Street
17- We've Got Things to Do
18- Your Wild Life's Gonna Get You Down
19- Crazy
20- Your Good Girl's Gonna Go Bad
21- All or Nothing with Me
22- On the Other Hand

22 episodis

1- That's Me Without You
2- How Far Down Can I Go
3- I Can't Get Over You to Save My Life
4- I Feel Sorry For Me
5- Road Happy
6- Nobody Said it was Going to be Easy
7- Hanky Panky Woman
8- You're Lookin' at Country
9- Two Sides to Every Story
10- First To Have A Second Chance
11- I'm Not That Good At Goodbye
12- I’ve Got Reasons To Hate You
13- 3x13
14- Nashville
15- That's The Way Love Goes
16- I Can't Keep Away Fr...
17- 3x17
18- 3x18
19- 3x19
20- 3x20
21- 3x21
22- 3x22

13 episodis

1- Can't Let Go
2- 'Til the Pain Outwears the Shame
3- How Can I Help You Say Goodbye
4- The Slender Threads That Bind Us Here
5- Stop the World (And Let Me Off)
6- Please Help Me, I'm Fallen'
7- Can't Get Used to Losing You
8- Unguarded Moments
9- Three's a Crowd
10- We've Got Nothing But Love to Prove
11- 4x11
12- 4x12
13- 4x13

1 episodis

1- TBA
2- TBA

0 episodis

1 episodis

1- New Strings

Més notícies sobre Nashville