Buscar una sèrie

Anne with an E

Anne with an E

45 min.

8 episodis

La sèrie adapta la novel·la Ana, de las Tejas Verdes de l'escriptora canadenca Lucy Maud Montgomery, publicada al 1908. El llibre explica la història de l'Anne, una nena òrfena que es adoptada per una parella de germans de mitjana edat que s'encarreguen d'una granja. L'Anne és una nena brillant que busca ser estimada per la seva nova família.
  • La crítica
  • - Crític ARA
  • - IMDB
  • - R. Tomatoes


Emissió original

Netflix (12/05/2017)

Estrena a Espanya

Netflix (12/05/2017)


Anne Shirley (Amybeth McNulty), Jerry Baynard (Aymeric Jett Montaz), Billy Andrews (Christian Martyn), Eliza Barry (Helen Johns), Gilbert Blythe (Lucas Jade Zumann), Minnie May (Ryan Kiera Armstrong), Mr. Barry (Jonathan Holmes), Prissy Andrews (Ella Jonas Farlinger), Mr. Phillips (Stephen Tracey), Marilla Cuthbert (Geraldine James)


Temporades (3)

8 episodis

1- Tu voluntad decidirá tu futuro
2- No soy ningún pájaro, ni estoy atrapada en ninguna red
3- But What Is So Headstrong As Youth?
4- An Inward Treasure Born
5- Tightly Knotted to a Similar String
6- Remorse Is the Poison of Life
7- Wherever You Are Is My Home
8- TBA

0 episodis

1- Episode #2.1
2- Episode #2.2
3- Episode #2.3
4- Episode #2.4
5- Episode #2.5
6- Episode #2.6
7- Episode #2.7
8- Episode #2.8
9- Episode #2.9
10- Episode #2.10

7 episodis

1- A Secret Which I Desired to Divine
2- There is Something at Work in My Soul Which I Do Not Understand
3- What Can Stop the Determined Heart
4- A Hope of Meeting You in Another World
5- I Am Fearless and Therefore Powerful
6- The Summit of My Desires
7- A Strong Effort of the Spirit of Good
8- Great and Sudden Change
9- A Dense and Frightful Darkness
10- The Better Feeling of My Heart